Hava Durumu

Beklenen yağış tatil getirdi!

Mersin'de beklenen sağanak nedeniyle il genelinde eğitim-öğretime yarın ara verilmesi kararlaştırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2018 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2018 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beklenen yağış tatil getirdi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Akdeniz'de fırtına beklendiğini açıkladı. Fırtınanın yarın geceden itibaren etkisini kaybedeceği duyuruldu. Mersin Valiliği il genelinde yarın kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

ETKİLİ FIRTINA İÇİN UYARI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Batı Karadeniz, Ege ve Batı Akdeniz'de fırtına beklendiğini açıkladı. Fırtınanın yarın geceden itibaren etkisini kaybedeceği duyuruldu.

AKDENİZ'DE FIRTINA ETKİLİ OLACAK

Batı Akdeniz'de rüzgarın yarın öğle saatlerinden sonra kuvvetini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın cuma günü öğleden sonra etkisini kaybetmesi tahmin edilmektedir. Mersin Valiliği il genelinde yarın kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden okullarda eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

EĞİTİME ARA VERİLDİ

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamada, "Kuvvetli sağanak yağış ve beraberinde oluşabilecek olumsuzluklar nedeniyle 06.12.2018 Perşembe günü ilimiz genelinde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.