Hava Durumu

Belçika gümbür gümbür

Sarı Kırmızı Siyahlılar Tunus'u Eden Hazard ile Romelu Lukaku'nun 2'şer ve Michy Batshuayi'nin golleriyle farklı mağlup etti ve 2 maç sonunda 6 puana yükselerek gruptan çıkma adına büyük bir adım attı.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2018 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2018 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Belçika gümbür gümbür

18 DAKİKADA 3 GOL
2018 Dünya Kupası'nda heyecan 10. günde oynanan maçlarla devam etti. Dün G Grubu'nda yer alan Belçika ile Tunus Spartak Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maça oldukça etkili başlayan Belçika, henüz 6. dakikada penaltı kazandı ve beyaz noktadan yaptığı vuruşla topu ağlara gönderen Eden Hazard ile 1-0 öne geçti. Golden sonra hız kesmeyen Sarı Kırmızı Siyahlılar 16'da bu kez Romelu Lukaku'nın attığı şık golle skoru 2-0'a taşıdı. Oldukça tempolu start alan karşılaşmada Tunus 18'de Dylan Bronn'un kaydettiği golle farkı 1'e indirdi: 2-1.

TOPLAMDA 7 GOL OLDU
İlk yarının son bölümlerinde iki takımda gol için önemli fırsatlar yakalarken 45'te Romelu Lukaku bir kez daha sahneye çıktı ve Belçika'yı 3-1'lik üstünlüğe taşıdı. Oynadığı etkili oyunu hiç bırakmayan Sarı Kırmızı Siyahlılar 51'de bu kez Toby Alderweireld'in asistinde Eden Hazard'ın attığı golle farkı 3'e çıkardı: 4-1. Belçika 90'da Michy Batshuayi'nin attığı golle durumu 5-1'e getirirken, Tunus ise 90+3'te Wahbi Khazri ile bulduğu golle maçtaki skoru tayin etti: 5-2. Bu sonucun ardından Belçika grupta 6 puana ulaşıp zirvedeki yerini korurken 0 puanda kalan Tunus organizasyona veda etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.