Hava Durumu

Belediye başkanının ablasına FETÖ tutuklaması

Manisa'nın Kula ilçesinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un ablasının da bulunduğu 2 kadın daha tutuklanarak cezaevine gönderildi. Son tutuklamalarla birlikte geçen hafta içinde gözaltına alınan 10 kadından 6'sı tutuklanmış oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Belediye başkanının ablasına FETÖ tutuklaması

Manisa'nın Kula ilçesinde geçen hafta içinde yapılan FETÖ operasyonunda, örgüt hiyerarşisinde "abla" tabir edilen yapılanmada bulundukları ve kapatılan FETÖ derneklerine yönetici ve üye oldukları belirlenerek gözaltına alınan 10 kadından 7'si daha önce adliyeye sevk edilmişti. Aralarında Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un ablası A.T.'nin de olduğu son 3 zanlı emniyetteki sorgusu tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan zanlılardan 2 kişi tutuklanmaları ve 1 kişide adli kontrol şartı ile serbest bırakılması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Çıkarılan mahkemede zanlılardan N.A. adli kontrol şartı ile serbest kalırken Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un ablası A.T. ile S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu süreçte gözaltına alınan toplam 10 kadından 6'sı tutuklanırken 4 kadın da adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.