Hava Durumu

Belhanda'nın yeni adresi belli oldu

Galatasaray'ın menajerlere, "Belhanda'ya teklif getirin" çağrısı yanıt buldu. Gomis'in takımı Al Hilal, Faslı yıldız için girişimlere başladı. Sarı-Kırmızılı yönetim Belhanda'yı satıp transfere bütçe açmak için kolları sıvadı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2020 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2020 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Belhanda'nın yeni adresi belli oldu

Galatasaray'da gündem Belhanda... Sarı-kırmızılılar'da 5 milyon Euro'yu bulan yüksek maliyeti nedeniyle yeni sezon planlamasında düşünülmeyen Faslı yıldız için yönetim bir süre önce menajerlere, "Belhanda'ya teklif getirin" çağrısında bulunmuştu. Özellikle Güney ülkelerinde güçlü olan menacerlerle temasa geçen Sarı-Kırmızılılar karşılık buldu. Gomis'in takımı Al Hilal, Belhanda'ya talip oldu. İki kulüp arasında transferin gerçekleşmesi adına görüşmeler başladı. Daha önce Belhanda'dan en az 10 milyon Euro'luk bir gelir elde etmeyi hedefleyen Galatasaray Yönetimi, pandemi sürecinin ardından bu rakamı düşürdü.

5 milyon euroya biter!

Yeni sezon planlaması için bütçeyi oluşturabilmek adına her fırsatı değerlendirmek isteyen Sarı- Kırmızılılar en düşük ihtimalle 5 milyon Euro bonservis bedeline Güney ekibini ikna etmeye çalışacak. Al Hilal'in ilk teklifinin 3.5 milyon euro olduğu gelen haberler arasında. Galatasaray'da Diagne için de yönetimin aynı Belhanda'da olduğu gibi bir yol haritası çizmeyi hedeflediği ifade ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.