Hava Durumu

Belki şans bize de güler

Bursaspor Teknik direktörü Samet Aybaba Akhisar deplasmanından 3 puanı çıkarmak istediklerini söyledi. tecrübeli teknik adam, "Futbolun bir de şans faktörü vardır. O da bize döner diye düşünüyoruz. Artık kazanmak istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Belki şans bize de güler

Haber ITolga ÖZTAŞI

KEYİFİLİ BİR OYUN OLSUN

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Aksihaspor maçı öncesi soruları yanıtladı. Futbolcularının galibiyet için iştahlı olduklarını söyleyen deneyimli teknik adam, "Son 5 maç gittikçe zorlaşıyor. Akhisarspor'un çok artıları da eksileri de var. Son maçı kazanmaları onlara büyük bir moral oldu. Biz de çok iyi oynamamıza, ligde en çok orta yapıp, şut attığımız maç olmasına rağmen kaybettik ama biz takım bütünlüğü ile ilgili sıkıntıyı fazla yaşamıyoruz. Arkadaşlarla toplandık, onlar da çok iştahlı. Bunu yansıtırsak futbolun bir de şans faktörü vardır o da bize döner diye düşünüyoruz. Bizim açımızdan keyifli bir oyun her şeyi doğru sergileyebildiğimiz bir maç olsun. Artık kazanalım istiyoruz." dedi.

ALİ ŞANS GELİRSE OYNAR

Takımda ciddi eksiklerin olduğuna vurgu yapan tecrübeli teknik adam bu nedenle Ali Akman'ı milli takıma göndermediklerini söyledi. Aybaba, "Oyuncularımız sakat. Elimizde başka oyuncularımız da var onları değerlendireceğiz. Ali'yi göndermedik, tutuyoruz. Futboldur bu, belki şansı gelir. 16 yaşında ama becerikli. Geleceğe yönelik daha koruyoruz, saklıyoruz ama şans da gelirse niye olmasın? Stancu ile Sakho, Shehu kadromuzda olmayacak." diye konuştu. Samet Aybaba mevcut kadrodaki oyuncularla yola devam edeceklerini dile getirerek, "Biz elimizdeki mevcut oyunculardan ideal bir kadro oluşturup bu maçı kazanacağız diye düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

Transfer istiyoruz

Scout ekibi gidiyor dünyanın çeşitli yerlerinde oyuncuları izliyor getiriyor. Biz de finalde karar veriyoruz. Tabii bunları yapmak için de imkanlar, kulübün bütçesi çok önemli. İçerideki oyuncular ile ilgili düşündüğümüz konular önemli. Onları ne yapabiliriz önemli. Eğer gerçekleşirse birkaç tane oyuncu takviye etmek istiyoruz."

Futbolumuzu konuşuyorlar

"Yeni kurulmuş takım olarak bakarsanız bu kadar genç ve altyapı oyuncusunu içine katan bir takım. Bana göre hepsi işini çok iyi yapıyor çok mutlu. Futbol şansı yanımızda olmadı. Bazı pozisyonlarda bizim becerimiz çok yeterli değil. Özellikle de final konusunda önde hücum oyuncularımızın eksiklikleri var. Bu da kolay giderilebilecek bir şey değil. Bu oyuncunun karakterine de bağlı. Bazı oyuncular vardır 18'in içerisine girer, gelir hemen gol yapar. Bizde bu sıkıntılar var ama gelişme anlamında bizim takım gerçekten futbol anlamında bir yere geldi. Bunu ben söylemiyorum Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki arkadaşlarımız arayıp Bursaspor'un gerçek bir futbol takımı gibi oynadığını, bu devam ederse bir yerde kırılıp tekrar artıya döneceğini söylüyorlar."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.