Hava Durumu

Ben zaten sahalardayım

Sağlık sorunlarını atlattığını belirten ve adı Bursaspor başkan adayları arasında geçen İlhan Uslu, İbrahim Yazıcı’nın gösterdiği yolda ilerlemek için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2013 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2013 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ben zaten sahalardayım

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, AS TV’de yayınlanan Markaj programına telefonla bağlanarak adaylık sürecini değerlendirdi. Sağlığının yerinde olduğunu ve Bursaspor’la ilgili çalışmalara devam ettiğini belirten Uslu, “Ben zaten sahalardaydım. Sadece tedavi sürecini tamamladım” dedi. Bursaspor başkanlığının zor bir makam olduğunu, bunun merhum İbrahim Yazıcı’dan sonra daha da zorlaştığını ifade ederek, “Önemli olan Bursaspor’un menfaatleri. Şu anda değerlendirme aşamasındayız. İbrahim Yazıcı’nın gösterdiği yolda devam edecek bir yönetim olmalı. Bunun için de çalışmalara devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

KARAMAN İLE DEVAM

“İnşallah bundan sonra kurulacak yönetim İbrahim Yazıcı’nın yerini doldurabilir” açıklamasında bulunan İlhan Uslu, başkanlığa talip olması ve seçilmesi durumunda Hikmet Karaman ile devam edeceğini de sözlerine ekledi. Uslu; “Hikmet Karaman devam etmelidir. Gayet başarılı bir teknik adam. Altyapıya verdiği önem beni çok heyecanlandırıyor. Transferde önemli olan yıldız değil yıldız olacak futbolcu. Baktığınızda Batalla geldiğinde yıldız değildi ama Bursaspor’da yıldız oldu. Sonuç olarak Hikmet Karaman Bursaspor’a lazım ve devam etmesi gerekiyor” şeklinde görüş belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.