Hava Durumu

'Benden küçüktü... Tokat atınca dayanamadım'

İstanbul Avcılar'da bir aracın içerisinde tartıştığı ortağı Umut Nas'ı kurşun yağmuruna tutarak öldüren Recep T. yakalandı. Umut Nas'ın, 'Kız arkadaşımı rahat bırak' demesi üzerine çıkan tartışma sonucu cinayetin yaşandığı iddia edilirken, şüphelinin ise ifadesinde ''Beni ortaklıktan atmak istiyordu. Benden küçüktü, bana tokat atınca dayanamadım sıktım" dediği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2018 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2018 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Benden küçüktü... Tokat atınca dayanamadım'

Umut Nas ile 40 yaşındaki Recep T. Avcılar'da ortak otopark işletiyorlardı. İddialara göre; otoparkın yakınlarında bir kafede çalışan bir genç kız lise arkadaşı olan Umut Nas'a Recep T.'nin kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Umut Nas da iş ortağı olan Recep T. ile konuşmak için 5 Aralık 2017 saat 23.00 sıralarında aracına aldı.

Aracın içerisinde ikili arasında tartışma çıktı. Recep T. silahını çıkartarak Umut Nas'a peş peşe ateş etti. Umut Nas (22), 2'si başına 4'ü vücuduna isabet eden 6 kurşunla ağır yaralandı. Recep T. araçtan inerek kaçarken, hastaneye kaldırılan Umut Nas ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.