Hava Durumu

Beni bile şaşırtıyorlar

'Eğer böyle devam edersek yeniden ayağa kalkmaya başlayan Bursaspor izletmeye başlayacağız' diyen Samet Aybaba, "2 haftadır iyi şeyler yapıyoruz. Hatta çok daha fazla şeyler yaparak beni ile şaşırtıyorlar" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2018 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2018 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beni bile şaşırtıyorlar

Haber ITlga ÖZTAŞI

İYİ OLMAK İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Bursaspor Süper Lig'in 2. haftasında evinde Kayserispor ile 0-0 berabere kalırken zorlu mücadele sonrası Samet Aybaba önemli açıklamalarda bulundu. Aybaba, "İki haftadır sahadaki oyuncularımızı kutluyorum. Fazla şeyler yapıp beni bile hayretler içinde bırakıyorlar. İyi takım olmak için uğraşıyoruz. Bireysel görüşmeler yapıyoruz. Bir şeyleri başarıyoruz. Hepiniz görüyorsunuz. Bazı eksik mevkilerimiz var ama sahada fazla gibiyiz. Bütün oyuncuları kutluyorum. Taraftarımız da bize destek verdi. Katılacak oyuncular ve taraftarlarımız destek verirse ayağa kalmaya başlayan Bursaspor izletmeye başlayacağız diye düşünüyorum" diye konuştu.

ÖN PLANA ÇIKMAK İSTİYORLAR

Bogdan Stancu ve Yusuf Erdoğan'ın kaçırdığı pozisyonları da değerlendiren deneyimli teknik direktör, "Bizim takımı-mızda herkes ön plana çıkmak istiyor. Atayım kurtulayım diyor ama o pozisyonlarda bencil olmamaları lazımdı. Birçok şeyi aştık ama bencilliği aşamadık. Bu eksikleri gidermek zorundayız. Burak gelişen bir oyuncu. Hazırlık kampı geçirmedi. Keşke geçirseydi. Böyle devam ederse hem Bursaspor hem Türkiye iyi bir oyuncu kazanarız. Genç oyuncular çok şey istiyor. O oyunculara da ihtiyacımız var. Saivet son çalışmada düz koşu yaptı fakat lisansı da henüz çıkmadı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.