Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Beni kıskanmaktan gebereceksin'

Güzide Duran'dan eski dostu Ayşe Hatun Önal'a zehir zemberek sözler: 'Beni kıskanmaktan gebereceksin'

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 19:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 19:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Beni kıskanmaktan gebereceksin'

90'lı yıllarda podyumlarda fırtına gibi esen ve çok iyi dost olan eski modeller Güzide Duran ile Ayşe Hatun Önal, şimdilerde kanlı bıçaklı...

Duymayan Kalmasın'ın haberine göre; olayın fitilini ateşleyen Ayşe Hatun Önal'ın iş adamı sevgilisiyle ayrılığından Güzide Duran ile eşi Adnan Aksoy'u sorumlu tutması... Mahkemeye taşınan olayda Güzide Duran, Ayşe Hatun Önal'ın fotoğraflarını izinsiz kullanarak sahte sosyal medya hesapları açtığını, altlarına tehdit ve hakaret içerikli mesajlar yazarak kendisini zor durumda bıraktığını öne sürmüştü.

Ne kıskançlıkmış be kardeşim!

Bir dönem ailesiyle yaşadığı Amerika'dan dönen Güzide Duran, geçen haftalarda yine hakkında hakaret dolu yorumlar yapılan bir adresi deşifre etti. Çok sinirlenen Duran, yaptığı paylaşımın altına şu zehir zemberek satırları yazdı:
"Ne kıskançlıkmış be kardeşim, bunlarla uğraşacağına git tedavi ol, ya çekmekten gebereceksin ya da beni kıskanmaktan. Hayır, anlamadığım bir de artık deşifre oldun bu cesaret nerden geliyor? Yazık sana be vallaha acıyorum artık. O salak gazeteci arkadaşlarına da 'boşanacaklar' diye haber yaptırıyorsun. Bir boşayamadın bizi. Sen git konserlerinle ilgili falan haber yaptır haber sana lazım bize değil."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.