Hava Durumu

"Benim adayım yok"

İnegölspor'daki olağanüstü genel kurul süreciyle ilgili açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Benim hiçbir adayım yok, olmayacak da" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 07:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 07:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Benim adayım yok"

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden İnegölspor'da yarın yapılacak olağan üstü genel kurul öncesi İnegöl Belediye Başkanı ve kulübün şeref başkanı Alinur Aktaş genel durum değerlendirmesi yaptı. Aktaş, "31 Aralık 2004 tarihinde belediye başkanlarının profesyonel kulüplere başkan veya yönetici olmayacağı ile alakalı hüküm çıktıktan sonra başkanlığım sona ermişti. Şahsımın ilk 10 yıllık dönemde çok yoğun bir şekilde İnegölspor'la ilgilenmemden mütevellit sanki bu işin sahibi benmişim, kimin başkan olacağına, kimin olmayacağına karar verirmişim gibi bir algı söz konusu. Ancak böyle bir durum yok. Benim hiçbir adayım yok, olmayacak da " dedi.

BORÇ YOK GİBİ

Aktaş ayrıca İnegölspor ile ilgilenmesinin de gayet doğal bir durum olduğunu ise şu sözlerle açıkladı; "Evet, ben bugün için değil, ama geçmişte bu süreçlerde birileriyle görüştüm. Bu işin zorluklarından bahsettim. Ben biraz daha bu işin trafik polisliğini yapıyorum. İşin yoldan çıkmaması adına, borçsuz devam etmesi adına. Kongre öncesi aday olacak herkese sadece seçildikten sonra destek olacağımı bir kez daha vurgulamak istiyorum. Ayrıca şu an İnegölspor'un yaklaşık 1 milyon 300 bin TL'lik bir borcu var. Bir kısmı ödenecek ben de 200 bin TL'sini karşılayacağım. Getir götürlerle bu borç 150-200 bin TL'lere kadar düşecektir. Yani kulübün borcu yoktur diyebiliriz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.