Hava Durumu

Benimle ilgilenmediler

Bursaspor’un devre arasında Avusturalya’nın Melbourne Heart FC takımında kadrosuna dahil ettiği Aziz Eraltay, "Türk Milli Takımı benimle ilgilenmedi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2013 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2013 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Benimle ilgilenmediler

Bursasporlu Aziz Eraltay, 'Tribune Sports Magazine' dergisine açıklamalarda bulundu. Hayalinde ay- yıldızlı formayı giymek olduğunu ifade eden Aziz, Avustralya'da yaşamasına rağmen  Türk televizyonlarındaki maçları izlediğini söyledi.

Aziz Eraltay şunları söyledi:"Her maç izleyişimde de, 'Keşke ben de Türkiye’de futbol oynasam' derdim. Avustralya’da doğdum, büyüdüm. Hep hayalimde bir gün Türkiye’ye gelmek vardı. Fakat bunun bir gün gerçekleşeceğine inanamazdım. Bana Avustralya Milli Takımından teklif geldiğinde Türk Milli Takımı benimle ilgilenmedi. Keşke Türk Milli Takımından teklif gelseydi. Ay- yıldızlı milli formayı giymeyi çok isterdim" diye konuştu.

"HAYALİNİ KURARDIM"

Aziz Eraltaş, sürekli milli takım hayalini kurduğunu ifade ederken, geçen yıl ilk kez  Avustralya Milli Takımı’nda Güney Kore karşısında forma giydiğini anlatırken şöyle konuştu:"Çok heyecanlandım. Soyunma odasında formamı gördüğümde yaşadığım duygular tarif edilemez. Bu benim için çok büyük bir şanstı. Ve o günden sonra da her şey benim lehime oldu. Milli maçımdan sonra Avrupa’dan yani Bursaspor’dan teklif aldım ve buraya geldim. Şimdi her o maç aklıma geldiğinde burada olduğuma inanamıyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.