Hava Durumu

Bennu Gerede aradığı aşkı Bali'de buldu

Dört oğluyla Bali'de yaşayan sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede (46), dünyaca ünlü Fransız heykeltıraş Aurele Ricard'la (54) yaklaşık bir ay önce aşk yaşamaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2018 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bennu Gerede aradığı aşkı Bali'de buldu

Bennu Gerede, iki yıl önce 4 oğluyla birlikte yerleştiği Endonezya'nın gözde adası Bali'de aşkı buldu.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; mart ayında geldiği İstanbul'da sevgilisi Ömer Seval'le objektiflere yansıyan Gerede, bu ilişkiyi kısa süre sonra bitirdi. 46 yaşındaki fotoğrafçı, gönlünü kendisi gibi yıllar önce adaya yerleşen Fransız heykeltıraş Aurele Ricard'a kaptırdı.

Bir röportajında "Hayatımda ilk kez aşkı arka plana attım. Bana çok iyi geldi" diyen Gerede, Ricard ile karşılaşınca bu sözlerini unuttu.

KRALİÇE VE KRAL...

Bennu Gerede, 54 yaşındaki Fransız heykeltıraşla aşkını sosyal medyada ilan etti. Aurele Ricard, sosyetik fotoğrafçının adını sol elinin parmaklarına dövme yaptırdı. Her bir parmağına bir harf gelecek şekilde 'Bennu' yazdıran ünlü heykeltıraş, bu jestiyle aşkının kalbini çaldı. Gerede, sevgilisi ile çektiği selfie'yi paylaşıp kendisini 'queen' (kraliçe), sevgilisini ise 'king'(kral) ilan etti. Gerede'ye sevenlerinden tebrik mesajı yağdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.