Hava Durumu

Benzine indirim geliyor! Benzin fiyatları ne kadar olacak?

Araç sahiplerini sevindirecek haber geldi. Brent petrolde yaşanan gevşeme fiyatlara yansıdı. Benzin fiyatlarına 9-10 Şubat tarihlerinde geçerli olmak üzere indirim geldi. Bu tarihlerden sonra benzin fiyatları indirimli işlem görecek. Peki, benzine ne kadar indirim gelecek? İşte, güncel benzin fiyatları...

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2018 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2018 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Benzine indirim geliyor! Benzin fiyatları ne kadar olacak?

Geçtiğimiz haftalarda üst üste gelen zamlarla birlikte 6 liraya yaklaşan benzin fiyatları araç sahiplerinin ceplerini yakıyordu. Ancak son bilgilere göre benzinin litre fiyatına 8 ila 11 kuruş arasında indirim geliyor. Bu durumda 5,80 TL seviyelerine kadar çıkan benzin fiyatları 5,70 TL seviyelerine gerileyecek. Brent petrol fiyatlarında yaşanan gevşeme sonucunda indirim gelen benzin fiyatları ne kadar olacak? İşte, benzin indirimi sonrasında 9-10 Şubat benzin fiyatları...

BENZİN FİYATLARINA 8-12 KURUŞ İNDİRİM

Brent petrol fiyatlarının 70 dolara kadar çıkması ile birlikte 6 liraya dayanan benzin fiyatlarına bu sefer indirim geliyor. Brent petrolde yaşanan 67 dolar civarındaki gevşeme benzin fiyatlarına indirim olarak yansıyacak.

Benzin fiyatları bu hafta cuma yahut cumartesi gecesinden geçerli olmak üzere 8-12 kuruş civarında indirimli olarak işlem görecek.

EN SON 21 KURUŞ ZAM YAPILMIŞTI

Üst üste gelen zamlarla birlikte cep yakan benzin fiyatları, en son yapılan 21 kuruşluk zamla birlikte İstanbul'da 5.87 seviyesine kadar gelmişti. 16 Ocak'ta 9 kuruş ve 25 Ocak'ta 12 kuruş zam ile 6 TL seviyesine yaklaşmıştı. Bunun üzerinde 2018 yılının ilk indirimi gelmiş oldu.

BENZİN FİYATLARI NE KADAR?

Ortalama 50 litre kadar yakıt ile dolan binek araçlar için tam depo benzin fiyatları;

İstanbul'da 290 TL,

Ankara'da 292 TL,

İzmir'de 290 TL olarak işlem görüyor.

Bursa 290 TL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.