Hava Durumu

Beraber çıldıralım

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursaspor’a hizmetin esas olduğunu belirterek; “Ben bugün varım yarın yokum” dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, Yeşil Beyaz’a gönül verenlerle genlerinin de aynı olduğunu savundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beraber çıldıralım

Hikmet Karaman, Bursaspor TV’de yayınlanan Serbest Atış programında önemli açıklamalar yaptı. Bursaspor taraftarıyla genlerinin uyduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı; “Hepimiz çıldırmak istiyoruz. Ancak gelişimiz sancılı olduğu için tam kaynaşamadık. Başkan İbrahim Yazıcı ile dostuz o yüzden takımın başına getirildim diye düşündüler herhalde. İbrahim Yazıcı bizim teknik adamlığımıza güvendiği için Bursaspor’dayız, Gelin birlik olalım ve başarıya beraber yürüyelim. Ben bugün varım, yarın yokum. Ama önemli olan tek bir şey var o da Bursaspor ve bu takımın başarısı” dedi.

BEN DEĞİL BİZ

“Taraftar sizi tribünlere çağırırsa ne hissedersiniz?” sorusuna Hikmet Karaman; “Ben tribünlere çağrılma çabası içerisinde değilim. Futbolcularım bunu hak ediyor, onları çağırsınlar” dedi. Yardımcıları ve futbolcularla birlikte ekip olarak başarıya koşacaklarını sözlerine ekleyen Karaman; “Ben diye bir şey yok, biz varız” ifadesini kullandı. Eleştirilerin hakaret seviyesine ulaşmasından dolayı sıkıntı yaşadığını belirten Hikmet Karaman; “Kötü ya da sevimsiz olabilirim ama taraftarı olduğun kulüpte çalışıyorum ve hizmet ediyorum. Biraz daha saygı sınırları içerisinde eleştiri olabilir” açıklamasını yaptı.

Öğrenecek çok şey var

“Ben de yeterli değilim, benim de öğrenecek daha çok şeyim var. Zaman geçtikçe futbolcuların maillerine gönderdiğimiz maç videoları işe yarayacak. Oyuncular hatalarını sürekli görüp kendilerini geliştirecekler.”

Şımarmadan devam

“Futbolda şımarma lüksünüz yok. Rakibe saygı göstermediğin zaman tokadı yersin. Akhisar da bir sistem takımı. O yüzden bu maça çok iyi hazırlanmalıyız. Çalışmadan ve tekrarı olmadan başarı gelmez. Futbol adına yapmak istediğim çok şeyler var. Bunun için çalışmak gerekiyor.”

Bir gerçek hiçbir hayale sığmaz

Tecrübeli çalıştırıcı, Antalyaspor galibiyetini Twitter'da güzel bir sözle kutladı. Karaman; “Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz” sözlerini yazdı. Bu sözler Bursaspor taraftarının takdiriyle karşılandı.

5’e kadar analiz

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yardımcılarıyla birlikte Antalyaspor mücadelesinin analizini yaptı. Yorucu yolculuğun ardından Özlüce Tesisleri'ne giden tecrübeli çalıştırıcı, sabah 5'e kadar mücadelenin sadece ilk yarısının analizini yapabildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.