Hava Durumu

Beratcan'ın ailesinin evini bastılar

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra öldürüldüğü anlaşılan 10 yaşındaki Beratcan'ın ailesinin yaşadığı ev, öfkeli bir grubun saldırısına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beratcan'ın ailesinin evini bastılar
İstanbul  Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın ölümüyle ilgili sular durulmuyor. Bu kez de Beratcan'ın ailesinin yaşadığı ev, öfkeli bir grubun saldırısına uğradı. Cinayetin detaylarını haberlerde izleyen vatandaşlar, Beratcan'ın ailesinin yaşadığı evin pencerelerini taşla kırdı.

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan'ın cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Beratcan'ın annesi T.K. ile ilişki yaşadığı öğrenilen katil zanlısı servis şoförü Ersin Kaşıkcı, polis tarafından yakalanıp ifadesinin ardından tutuklandı. Polisin sorguladığı Beratcan'ın annesi T.K. ise serbest bırakıldı.

CİNAYETLE İLGİLİ ORTAYA ÇIKAN DETAY, VATANDAŞI SİNİRLENDİRDİ

Beratcan cinayetinde ortaya çıkan detay, çevrede yaşayan vatandaşları da sinirlendirdi. Beratcan'ın hikayesini televizyon haberlerinden izleyen bir gurup öfkeli vatandaş, dün akşam saatlerinde toplanarak ailenin yaşadığı eve gitti. Evin önünde bağıran ve evin camlarını kıran vatandaşlar güçlükle sakinleştirildi.

ANNE VE BABA EVİ TERK ETTİ

Öte yandan yaşananların ardından Beratcan'ın anne ve babasının da evi terk ettiği ve henüz eve dönmediği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.