Hava Durumu

Beratcan'ın katili polise böyle ağlamış!

Ormanlık alanda öldürülen Beratcan'ın katil zanlısıyla ilgili yeni detay ortaya çıktı!

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 09:26
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 09:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beratcan'ın katili polise böyle ağlamış!
stanbul Kartal’da kaybolduktan 15 gün sonra cansız bedeni bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük’ün arandığı dönemle ilgili çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Küçük çocuğun katili Ersin Kaşıkçı, o dönem verdiği ifadede "Onu çocuğum gibi severdim" deyip ağlamış, aramalara katılmak istediğini söylemiş, yeterli delil olmayınca serbest bırakılmış.
Beratcan'ın katilinin bulunmasının ardından, cinayetin polisiye filmleri aratmayan bir çabayla aydınlatıldığı ortaya çıktı.

"BİR İLGİM YOK"

Habertürk'ün haberine göre Beratcan’ın 9 Mart’ta kaybolmasından sonra anne-babanın yakın çevresini mercek altına alan polis, anneyle ilişkisi olduğu öne sürülen Ersin Kaşıkçı’nın da ifadesini aldı. Olayla ilgisinin olmadığını söyleyen zanlı, ifade verirken gözyaşlarını tutamadı ve “Çocuğum gibi severdim. Aramalara ben de katılayım” dedi.
Hakkında yeterli delil bulunamayınca ise serbest bırakıldı.



320 KAMERANIN GÖRÜNTÜLERİ İZLENDİ

Bir yandan da çevredeki tüm MOBESE ve güvenlik kameralarının kayıtları alındı. Tam 320 kameranın yüzlerce saatlik kayıtları incelendi. Kayıtlardan, çocuğun ve servis aracının görüldüğü 7 dakikalık bir görüntüye ulaşıldı. Bu gelişmelerin ardından zanlı, kısa süre içinde yakalandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.