Hava Durumu

Bereket sofrası huzurevi sakinleri için kuruldu

Her hafta Cuma sabahı düzenlenen 'Bereket Sofrası' Halk Günleri etkinliği bu hafta huzurevi sakinleri için kuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2017 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2017 23:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bereket sofrası huzurevi sakinleri için kuruldu

Birlik ve beraberliğin artması ve vatandaşlar ile kucaklaşma adına düzenlenen Bereket Sofrası etkinlikleri devam ediyor. 2 yıldır her Cuma sabahı düzenlenen Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliği, bu hafta Yeniceköyde yeni hizmet vermeye başlayan huzurevi ve aşevinde kuruldu. Mehmet Çağlayan Camisinde kılınan sabah namazının ardından caminin karşısında bulunan ve resmi açılışı kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek olan İnegöl Belediyesi Huzurevi ve Aşevi Müdürlüğü içerisinde hazırlanan kahvaltıda huzur evi sakinlerinin mutluluğu gözlerinden okundu.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, huzurevi sakinlerine yeni mekanlarının hayırlı olmasını diledi. Aktaş, "Tabi yeni hizmet vermeye başladığımız için hizmet binasında ufak tefek aksaklıklarımız olabilir. Bu eksiklikleri de en kısa zamanda gidereceğiz. Tabi bu nezih mekanın yapılması için 1 milyon lira katkı da bulunan Mehmet Göztepe'ye sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.

Aktaş, "Türkiye olarak önemli sınavlardan geçiyoruz. Sabrımızı her alanda sınıyorlar. Böyle bir dönemde yapmamız gereken birlik ve beraberliğimizi daha da artırarak bizleri bu coğrafyada istemeyen iç ve dış mihraklara en güzel cevabı vermemiz gerekiyor. İşte her Cuma sabahı kurduğumuz bu bereket sofraları ile birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiğini gözlemleyebiliyoruz. Bu kutlu güne büyüklerimizin dualarını alarak başlamak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor " şeklinde konuştu.

Duaların da yapıldığı Bereket Sofrası buluşmasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş, huzurevi sakinleri ile hasbihal edip, onların talep ve şikayetlerini dinleme fırsatı da buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.