Hava Durumu

Bergüzar Korel'den YSK'nin kararına tepki: Kendimi çöp gibi hissediyorum!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Yüksek Seçim Kurulunun kararıyla ilgili bir yazı paylaştı. Korel, yazısına "Bir vatandaş olarak sorularım var." diye başladı. Hislerini de dile getiren oyuncu, "Kendimi çöp gibi hissediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2019 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2019 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bergüzar Korel'den YSK'nin kararına tepki: Kendimi çöp gibi hissediyorum!

YSK'nin verdiği kararla İstanbul seçimleri iptal edildi. Karara ünlü isimler sosyal medyadan tepki gösterdi.

Bu isimlerden biri de ünlü oyuncu Bergüzar Korel'di.

Kararın ardından Korel, Instagram hesabından adeta isyan etti.

"SEVİLMEDİĞİMİ HİSSEDİYORUM"

Korel, yazısına "Bir vatandaş olarak sorularım var." diyen başladı. Hislerini de dile getiren oyuncu, "Kendimi çöp gibi hissediyorum, hatta hiçe sayılmış ve sevilmediğimi hissediyorum." dedi.

İŞTE KOREL'İN YAZISI

Bir vatandaş olarak sorularım; sandıktan çıkanı kabul edeceksiniz güveneceksiniz dendi güvendim. Bir vatandaş olarak; oy vereceksiniz oy vermek vatandaşlık görevidir dendi oyumu verdim.

Bir vatandaş olarak aynı zarf içinde verdiğim tüm oylar geçerli sayıldı ama büyükşehir şaibeli... Seçim güvenliği? O zaman önceki seçimlerde verdiğim oylar?

Bir vatandaş olarak; kendimi çöp gibi hissediyorum... Hiçe sayılmış hissediyorum... Sevilmediğimi hissediyorum... Sayılmadığımı hissediyorum... Yıllardır bu ülkenin ekmeğini yiyen, vatanını seven, tüm vatandalık görevlerini sonuna kadar yerine getiren, bir birey olarak acı çekiyorum... Dediğiniz her şeyi yaptım. Yine olmadı. Vatanımı toprağımı çok seviyorum. Ben yine yılmadan sonuna kadar bana verilen görevi yerine getireceğim. Oyumu vereceğim. Varsın sevmeyin beni. Ben ülkemi insanımı çok seviyorum. Ayrıca İstanbul yazın çok güzel oluyor. Tecrübe ile sabit.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.