Hava Durumu

Beşikçioğlu: 'İnsan kardeşiyle sevişir mi?'

‘46 Yok Olan’ dizisinde, çift kişilikli bir genetik profesörünü canlandıran Erdal Beşikçioğlu, rol arkadaşı Melis Birkan’la çektikleri sevişme sahneleriyle ilgili eleştirilere isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşikçioğlu: 'İnsan kardeşiyle sevişir mi?'
Birkan’ın dikkat çeken bir kadın olduğunu belirten oyuncu, “Çok mu konuşulmuş... O kadar da abaza millet değiliz. Yaptığımız şey atla deve değil” dedi. 


 
Birkan’ı kardeşi gibi gördüğünü ifade eden Beşikçioğlu, “Bu tip sahneler oyuncuları zorluyor mu?” sorusuna, “Neden zorlasın ki? Karşındaki rol arkadaşın... Jinekoloğa giden kadın utanıyor mu? İnsan kardeşiyle sevişir mi? Bizimki de onun gibi bir şey” şeklinde konuştu. Oyuncu, dizinin devam edip etmeyeceği konusunun henüz netleşmediğini söyledi.



MELİS BİRKAN KİMDİR?

Melis Birkan kimdir, Melis Birkan, 30 Kasım 1983 tarihinde Ankara‘da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Annesinin adı Selda, Babasının adı Cevdet Birkan’dır. İlkokula başladığı sene babasının işi nedeniyle İstanbul‘a taşındılar. Henüz altı yaşındayken ortaya çıkan dans ilgisi üzerine ilköğretim ve lise yıllarında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale dersleri aldı.

Aynı üniversitede hem okuyup hem çalışarak modern dans eğitimini tamamladı. O zamanlar aklında oyunculuk yapmak yoktur. Oyunculuğa başlamasının ise kendi deyimiyle “film gibi” bir hikâyesiisi için katıldığı davette uzaktan, loş ışıklar altında, hiç makyajsız haliyle daha sonra menejeri olacak Özlem Durak tarafından fark edilir. Durak, Birkan’ı görür görmez yanındakilere “Kim bu kız” diye sorar. Tanıştığı Melis’e kartını vererek “beni ara” der. Melis arar aramasına ama bir yandan da oyuncu olmamak için uzun süre direnir. Çünkü o ana kadar oyunculuk aklının ucundan bile geçmez. Yapabileceğine de inanmaz zaten. Ama karşısında onu sadece birkaç saniye görüp, ona ondan daha çok inanan bir insan olunca bu durumu görmezden gelemez ve bir buçuk yıl kadar direndikten sonra ”Tarz-ı Hayat” adlı programı sunarak kameralara ısınma turu atmaya başlar.

2005 yılında Kanaltürk’teki “Tarz-ı Hayat” isimli life style programı sundu. Sonra yine 2005 yılında “Çapkın” dizisinde rol aldı. Ardından 2006 yılında Serdar Akar‘ın yönettiği “Barda” filminde oynadı. Aynı yıl Kartal Tibet‘in yönettiği “Amerikalılar Karadeniz’de” oynadı. Sonra da iki sene süren “Köprü” isimli bir TV dizisinde oynadı. Arada Çağan Irmak‘ın “Ulak” filminde oynadı. 2008 yılında Çağan Irmak‘ın yönettiği “Issız Adam” filminde Cemal Hünal ile başrolü paylaştı. Ödülleri : 2009 – 14.Sadri Alışık Ödülleri , En İyi Kadın Oyuncu (Issız Adam) Filmleri : 2005 – Çapkın 2006 – Barda 2006 – Amerikalılar Karadeniz’de 2 2006-2007 – Köprü 2006 – İyi ki Varsın 2007 – Komedi Dükkanı 2007 – Ulak 2008 – Ayışığı 2008 – Issız Adam 2009 – Bu Kalp Seni Unutur mu? 2009 – Adını Sen Koy 2009 – Avrupa Yakası 2010 – Deli Saraylı 2012 – İşler Güçler 2012-2013 – Leyla ile Mecnun (dizi) 2014 – Saklı Kalan

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.