Hava Durumu

Beşiktaş'a meşaleli karşılama

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Bursa’ya geldi. Feribot ile Mudanya’da bulunan Güzelyalı İskelesi’ne gelen kafileyi, yaklaşık 300 siyah-beyazlı taraftar, coşkulu tezahüratlar ve meşaleler ile karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2013 17:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2013 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'a meşaleli karşılama

Yarın deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan siyah-beyazlılar, öğleden sonra deniz yoluyla Bursa'ya hareket etti. Saat 16.30 sıralarında Güzelyalı İskelesi’ne gelen Beşiktaş kafilesini yüzlerce siyah-beyazlı taraftar karşıladı. Coşkulu tezahürat ve meşaleler ile karşılanan kafile, daha sonra konaklayacağı otele hareket etti. Bursa Beşiktaşlılar Derneği de İbrahim Toraman’a çiçek ve forma hediye etti.

DEV BAYRAKLAR ASILDI

Ayrıca Beşiktaşlı kafileyi taşıyan otobüsün geçeceği güzergahlara Bursa’da yaşayan siyah-beyazlı taraftarlar, dev bayraklar astı. Evlerin balkonlarına astıkları dev bayraklar ile takımlarına destek veren Beşiktaşlı taraftarlar, takımlarının yeşil-beyazlı rakiplerini mağlup edeceğine inançlarının tam olduğunu dile getirdiler.

KONVOY’A İZİN VERİLMEDİ

Karşılamanın ardından takım otobüsünün arkasından araçları ile konvoy yaparak takımın konaklayacağı otele gitmek isteyen siyah-beyazlı taraftarlara izin verilmedi. Beşiktaş kafilesi, polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemleri altında konaklayacağı otele hareket etti.

Başkanlığını Beşiktaş Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı'nın yaptığı kafilede şu futbolcular bulunuyor:
“Cenk Gönen, Allan Mcgregor, Emre Metin, Roberto Hilbert, Mehmet Akgün, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Julien Escude, Emre Özkan, Gökhan Süzen, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Veli Kavlak, Filip Holosko, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Erkan Kaş, Dentinho, Mustafa Pektemek, Sinan Kurumuş.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.