Hava Durumu

Beşiktaş'a peş peşe kötü haberler!

Beşiktaş'ın evinde Alanyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçta sahayı sedyeyle terk eden Dorukhan'ın sahalardan 4 ay uzak kalacağı öğrenilmişti. Siyah beyazlı ekibe bir kötü haber de N'Koudou'dan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2019 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2019 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'a peş peşe kötü haberler!

Süper Lig'de 4 hafta aradan sonra galibiyet alan Beşiktaş'ta Alanyaspor maçının faturası ağır oldu. Siyah beyazlı ekibin oyuncusu Dorukhan sahayı sedyeyle terk etmişti. Genç futbolcunun sahalardan 4 ay uzak kalacağı öğrenilirken Beşiktaş'a bir şok da N'koudou'dan aldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Süper Lig'de Beşiktaş'ın Alanyaspor ile oynadığı mücadelede sakatlanan N'Koudou yaklaşık 1 ay, Oğuzhan Özyakup yaklaşık 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak.

DORUKHAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş evinde Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederken, Dorukhan Toköz'ün ağır sakatlığı moralleri bozdu.

73. dakikasında Alanyasporlu Cisse ile ikili mücadeleye giren genç futbolcu, sağ dizinin üzerine düştü ve bu sırada takım arkadaşı Vida'yla da çapıştı.

Dizi döndüğü öğrenilen Toköz sahadan gözyaşları içinde sedyeyle ayrılırken, Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Oyuncumuzun sağ dizinde Patella (diz kapağı) çıkığı ve bu bağlı diz kapağından kıkırdak kopması tespit edildi" denildi. 23 yaşındaki futbolcunun ameliyat sonrasında 4 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.