Hava Durumu

Beşiktaş Belediye Başkanı belirlendi

Beşiktaş Belediye Meclisi, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yerine gelecek ismi belirlemek için toplandı. Yapılan oylamada CHP'nin adayı Meclis Birinci Başkanvekili Tahir Doğaç 22 oyla yeni başkan seçildi. Oylamada CHP'nin 5 fire vermesi dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2018 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş Belediye Başkanı belirlendi

Beşiktaş'ın CHP'li Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 4 Ocak günü İçişleri Bakanlığıtarafından görevinden uzaklaştırılmıştı. İlgili kanuna göre harekete geçen İstanbul Valiliği, Murat Hazinedar'dan boşalan başkanlık makamına yeni bir ismin seçilmesi için izin vermişti.

YİNE BAŞKAN BELLİ OLDU

Hazinedar'ın koltuğu için Beşiktaş Belediyesi'ndeki seçim bugün yapıldı. Seçim öncesi CHP'den 6 meclis üyesi aday adayı oldu. Yapılan grup toplantısında Genel Merkez'in adayının Beşiktaş Belediyesi Meclisi Birinci Başkanvekili Tahir Doğaç olduğu belirtildi ve aday olarak Doğaç gösterildi. AK Parti'nin adayı İsmail Akyıldız oldu. Yapılan oylamada CHP'nin adayı Tahir Doğaç 22 oyla başkanlığa seçildi.

31 üyesi bulunan Beşiktaş Belediyesi'nde CHP'nin 27, AKP'nin 2, İYİ Parti'nin bir üyesi bulunuyor. Bir üye de bağımsız durumda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.