Hava Durumu

Beşiktaş beraberliğine 10'ar bin TL prim

Bursaspor'da performans değerlendirmesine göre iç saha beraberliklerine prim verilmiyor. Yönetim bu kuralı bir maçlığına bozdu. Bursa'da Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan futbolculara sergilenen iyi futbol nedeniyle 10'ar bin TL prim verildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş beraberliğine 10'ar bin TL prim

İÇ SAHA BERABERLİĞİNE YOK

Bursaspor'da yeni sezonda uygulanacak prim sistemi belirlenirken iç sahada elde edilen beraberliğe prim verilmemesi kararlaştırıldı. Bu uygulama geçtiğimiz yıllarda da devam ediyordu. Başkan Ali Ay ve teknik direktör Samet Aybaba'nın yaptığı toplantıda yeni sezon prim tutarının galibiyetlerde 25 bin, dış saha beraberliklerde de 12 bin 500 TL olarak belirlendi. İkili arasında yapılan görüşmede geçen sezonlarda uygulanan çift prim uygulamasının bu sezon kaldırılması konusunda görüş birliğine varıldığı bildirildi.

İYİ FUTBOLA KARŞILIK ÖDEME

Ancak iç saha beraberliğine prim vermeyen yönetim kurulu karar değişikliğine gitti. Bir maçlık değişen prim sistemine göre Beşiktaş ile Süper Lig'in 4'ncü haftasında Bursa'da oynanılan ve 1-1'lik eşitlikle sona eren maçtan sonra oyunculara prim verilmesi kararlaştırıldı. Buna göre futbolculara 12 bin 500 TL'lik beraberlik priminin yerine bir defaya mahsus sergilenen iyi futbola karşı 10'ar bin TL prim verildi. Bu uygulamanın sadece Beşiktaş maçıyla sınırlı kalacağı ve yıl içinde tekrarlanmayacağı kararlaştırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.