Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş deplasmanda Monaco'yu 2-1 mağlup etti

İkinci Louis Stadı'nda oynanan mücadelede ev sahibi Monaco'nun golünü . dakikada .. atarken temsilcimiz Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 34. ve 54. dakikalarda Cenk Tosun kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 23:41
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 23:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş deplasmanda Monaco'yu 2-1 mağlup etti

Bu sonucun ardından Beşiktaş 3'te 3 yaparak puanını dokuza yükseltirken Monaco bir puanla grubun son sırasında kaldı.

MAÇIN GOL DAKİKALARI
30. dakikada Monaco, mücadelede öne geçti. Balde'nin pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Falcao, Pepe'den sıyrıldıktan sonra yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Fabricio'nun solundan ağlara gönderdi: 1-0.
34. dakikada Beşiktaş, skora denge getirdi. Talisca'nın pasıyla sağ kanatta topu alan Quaresma'nın ortasında altıpas içinde yükselen Cenk Tosun'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1.

NOTLAR:

OĞUZHAN ÖZYAKUP İLK KEZ YEDEK!
Bu sezon Beşiktaş'ın oynadığı iki Şampiyonlar Ligi maçında da ilk 11'de başlayan Oğuzhan Özyakup, Monaco maçında yedek kulübesinde. Süper Lig'de ise Konyaspor maçında sakatlığı nedeniyle sahada olamayan Oğuzhan, Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Trabzonspor maçında da forma giymemişti. Milli futbolcu bu 2 maç hariç bu sezon tüm lig maçlarında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Beşiktaş'ın deplasmanda Monaco'ya attığı 2 golün sahibi Cenk Tosun, sosyal medyayı yıktı geçti.

İlk iki maçtan galibiyetle ayrılarak 6 puan toplayan Siyah Beyazlılar, grubun lideri konumunda. Monaco ise 1 puanla son sırada bulunuyor. Beşiktaş'ın hedefi; Monaco'dan iyi bir sonuçla dönerek gruptan çıkma avantajını yükseltmek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.