Hava Durumu

Beşiktaş, Diabate için nabız yokluyor

Kanat oyuncusu arayan Beşiktaş, Sivasspor'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Diabate'ye göz dikti. Abdullah Avcı da başarılı oyuncunun transferine onay verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2019 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2019 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş, Diabate için nabız yokluyor

Yeni sezon öncesi Beşiktaş'taki en büyük eksiklik kanatlarda yaşanıyor. Lens'i gönderecek Siyah-Beyazlılar'da, Quaresma'nın durumu netleşmiş değil. Dolayısıyla teknik direktör Abdullah Avcı, her iki kenara birden oyuncu istiyor. Zaman zaman Güven'i sol tarafta kullanmayı düşünse de, Avcı iki kanat oyuncusunun şart olduğunu yönetime iletti, bir de isim verdi: Fousseni Diabate.

LEİCESTER KAMP KADROSUNA ALACAK

Sezonun ikinci yarısında Sivasspor'a kiralık olarak gelen ve sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Diabate, kulübü Leicester City'ye geri döndü. İngiliz ekibinde Diabate'nin yeni sezon kamp kadrosuna alınacağı belirtilirken, oyuncunun geleceğiyle ilgili karar burada verilecek.

OPSİYONLU KİRALAMA FORMÜLÜ

Ancak Beşiktaş şimdiden hem Diabate hem de kulübüyle temasa geçti. Şartları araştıran Siyah-Beyazlılar, satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle 23 yaşındaki Malili futbolcuyu renklerine bağlamayı hedefliyor. Diabate'nin Leicester ile 2022'ye kadar kontratı bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.