Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisar'ın Avrupa maçlarının yayıncısı belli oldu

Maçın başlamasına kısa bir süre kala beIN SPORTS'tan yapılan açıklamada, pazarların sürdüğü ancak yapılan özel bir anlaşma uyarınca Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin maçlarının beIN SPORTS HABER kanalından şifresiz olarak yayınlanacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 19:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisar'ın Avrupa maçlarının yayıncısı belli oldu

Maçların başlamasına kısa bir süre kaldığı halde yayıncısı belli olman Avrupa Ligi karşılaşmalarının sezonluk yayın hakkı için beIN SPORTS'un devreye girdiği haberi geldi. beIN SPORTS'tan yapılan açıklamada, kur farkından dolayı pazarlıkların halen devam ettiği belirtildi.

Bu akşam oynanacak olan maç için yapılan özel anlaşmadan dolayı maçların yayınlanabileceğini belirten beIN SPORTS, "Bununla birlikte temsilcilerimiz Akhisar Belediyespor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk mücadelelerini heyecanla bekleyen tüm futbolseverlerin karşılaşmaları izleyebilmesi için, sadece bu maçlara özel olarak yaptığımız anlaşma çerçevesinde, müsabakaların bu akşam beIN SPORTS HABER HD, beIN SPORTS HD1 ve beIN SPORTS HD2 kanallarından naklen ve şifresiz yayınlanacağını kamuoyunun bilgisine sunar; resmi iletişim kanallarımız haricinde yapılacak hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ederiz" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.