Hava Durumu

Beşiktaş kaleci transferi için girişimlere başladı

Fabri'yi Fulham'a gönderen Beşiktaş, Real Madrid'in İspanyol kalecisi Kiko Casillas'ın transferi için girişimlere başladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2018 22:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2018 22:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş kaleci transferi için girişimlere başladı

A Spor'un haberine göre; Beşiktaş, Real Madrid'de forma giyen 31 yaşındaki kaleci Kiko Casilla için girişimlere başladı.

KIKO CASILLA KİMDİR?
Kiko Casilla, futbol kariyerine ilk olarak 14 yaşında Gimnastic takımında başladı. Belli bir süre burada kendini geliştirdikten sonra İspanya'nın güçlü ekibi Real Madrid'in genç takımına 2000 yılında transfer oldu. 7 yıl boyunca burada genç takımlarda görev aldı. Genç yaşına rağmen gösterdiği performans ile birçok kulubün dikkatini çekti ve 2008 yılında 450 Bin Euro karşılığında Espanyol kulübüne transfer oldu.

Gelişmesi amacıyla ilk yıl Cadiz'e daha sonra da Cartagena kulübüne kiralandı. Bu iki kulüpte yeteri derecede kendini kalecilik alanında pişirdi ve 2011 yılında tekrar Espanyol kulübüne döndü. Kariyeri boyunca 115 maça çıkarak başarılı bir performans gösterdi. 2014-2015 sezonunda ise 6 Milyon Euro karşılığında 2015 yılında eski takımı Real Madrid'e transfer oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.