Hava Durumu

Beşiktaş 'Meraş' için kredi peşinde!

Nakit sıkıntısı içindeki Beşiktaş, Bursasporlu Umut Meraş'ın transferini krediden gelecek para ile bitirecek. Siyah Beyazlılar bonservis için 11 milyon TL'yi gözden çıkardı. Bursaspor bu paranın üstüne Umut Nayir'in bonservisini istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2019 08:21
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2019 08:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş 'Meraş' için kredi peşinde!

Siyah Beyazlılar genç futbolcunun transferi için Bankalar Birliği'nden çıkacak kararı bekliyor.

FİYATI YÜKSELTTİLER

Bursaspor'da yılan hikayesine dönen Umut Meraş'ın Beşiktaş'a transferinde her gün yeni bir gelişme ekleniyor. Ali Ay yönetimi döneminde 13 milyon TL'ye el sıkışan taraftarlar camiadan gelen tepkiler ve eski yöneticilerin transfere engel çıkarması sebebiyle gerçekleşmemişti. Siyah Beyazlılar'ın Mesut Mestan yönetimiyle yaptığı görüşmede de Yeşil Beyazlılar istediği rakamı elde edemediğinden taraflar masadan anlaşamadan kalkmıştı.

TOP BANKALAR BİRLİĞİ'NDE

Bu gelişmeler sürerken Umut Meraş yeni sezon hazırlıklarına aldığı izin nedeniyle katılmadı. Tarafların bir kez daha transfer için görüşmeye başladıkları ve Beşiktaş'ın 11 milyon TL'ye kadar çıktığı öğrenildi. Bursaspor bu rakamın üstüne Umut Nayir'in de bonservisini istiyor. Nakit sıkıntısı içindeki Beşiktaş'ın Bankalar Birliği ile yapacağı kredi anlaşmasının sonucunu beklediği ve gelecek para ile transferi bitirmeyi planladığı bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.