Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'ta hedef Giroud

Takıma yeni bir forvet kazandırmak için girişimlerde bulunan Beşiktaş'ın ilk hedefi, İngiltere Premier Lig devi Chelsea'nin Fransız golcüsü Oliver Giroud.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2018 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2018 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'ta hedef Giroud

Beşiktaş'ta beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Alvaro Negredo ile yollar geçen gün resmen ayrılmıştı. İspanyol futbolcunun Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al Nasr'a gitmesi sonrasında yönetim, Ocak ayındaki ara transfer dönemi için kolları şimdiden sıvadı.

CHELSEA'YI İKNA TURLARI BAŞLAYACAK

Hücum hattını dünyaca ünlü bir golcüyle güçlendirmek için çalışma başlatan Kara Kartal'ın, bu doğrultuda ilk adayı İngiltere Premier Lig'den bulduğu ortaya çıktı. Yönetimin, İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'nin Fransız golcüsü Oliver Giroud'un peşinde olduğu öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki isim için çalışma başlatan Siyah-Beyazlılar, yıldız isim ve Chelsea'yi ikna turlarına yakın zaman içerisinde start verecek.

SERDAL ADALI FORVET TRANSFERİNDE TAM YETKİLİ

Başkan Fikret Orman'ın yenilenen yönetiminde İkinci Başkan olarak görev alan Serdal Adalı'nın, forvet transferi konusunda tam yetkili olarak çalışma yürüttüğü kaydedildi. Kulüpte daha önce futbol şubesinin başında görev yapıp Ricardo Quaresma'nın transferini gerçekleştiren Adalı'nın, Kartal'ın yeni forvetini de bitirecek isim olduğu kaydedildi. Adalı'nın, ilk aday olarak Oliver Giroud'un belirlenmesine ek olarak Avrupa'dan birçok golcü alternatifinin de bulunduğu belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.