Hava Durumu

Beşiktaş'ta 'Kale' düştü

Spor Toto Süper Ligin 3.haftasında Beşiktaş, taraftarı önünde Antalyaspor'a 3-2 yenildi. Beşiktaş bu skorla ilk defa Vodafone Park'ta bir Süper Lig maçını kaybetmiş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2018 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2018 00:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'ta 'Kale' düştü

Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi konuk ekip Antalyaspor, 3-2'lik skorla kazandı.

Antalyaspor, 20. dakikada Souleyman Doukara'nın golüyle öne geçti. Golde ofsayt nedeniyle itirazlar olsa da hakem Halis Özkahya, VAR'dan onay alarak gol kararı verdi. Hakan Özmert, 25. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Beşiktaş, 26. dakikada Alvaro Negredo'nun kafa golüyle farkı 1'e indirdi. Fakat, Antalyaspor 33. dakikada Yekta Kurtuluş'un attığı golle devreye 3-1 önde gitti.

PEPE'NİN GOLÜ ÇARE OLMADI

İkinci yarıya baskılı başlayan Beşiktaş, 56. dakikada Pepe ile farkı 1'e indirdi. Beşiktaş'ın kalan dakikalarda kurduğu büyük baskı başka bir gol getirmedi.

Beşiktaş, bu sonuçla hem bu sezon ilk mağlubiyetini alarak, hem de Vodafone Park'taki ilk lig mağlubiyetini yaşamış oldu. Siyah beyazlılar 6 puanda kaldı, Antalyaspor ise sezonun ilk galibiyetini alarak puanını 4'e çıkardı.

Beşiktaş, hafta içerisinde Partizan ile evinde oynadıktan sonra ligde Bursaspor'a konuk olacak. Antalyaspor ise sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.