Hava Durumu

Beşiktaş uzatmalarda maçı aldı!

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında evinde Atiker Konyaspor'u konuk eden Beşiktaş sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2019 21:06
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2019 21:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş uzatmalarda maçı aldı!

Vodafone Park'ta oynanan mücadelede ilk gol Ljajic'in ayağından geldi ve Kartal 1-0 öne geçti. Bu gole Atiker Konyaspor, 20. dakikada Ömer Ali ile karşılık verdi: 1-1

34'te Burak Yılmaz'ın harika frikik golüyle Beşiktaş bir kez daha öne geçti: 2-1. Atiker Konyaspor, Fofana ile yeniden beraberliği yakadı: 2-2.

Son sözü sonradan oyuna giren Kagawa söyledi. Japon futbolcunun 90+3'te attığı golle Beşiktaş sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu skorla 44 puana yükselen Beşiktaş, üçüncü sıradaki yerini korudu. Atiker Konyaspor ise 35 puanla beşinci sırada yer aldı.

Maçtan dakikalar:

4. dakikada sol kanattan Adem Ljajic'in ortasında ceza sahası içinde Lens'in vuruşunda top kaleci Serkan Kırıntışı'dan döndü.

14. dakikada Burak Yılmaz'ın ara pasında topla buluşan Adem Ljajic, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-0

20. dakikada Miloseviç'in savunma arasına attığı pasla buluşan Ömer Ali'nin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki vuruşunda top ağlara gitti. 1-1

24. dakikada Ljajic'in kafa ile indirdiği topta Lens'in sert şutunu önce Serkan çeldi. Ardından direğe çarparak oyun alanına dönen topu Konya savunması uzaklaştırdı.

34. dakikada kendisine yapılan faul sonucu kazanılan frikikte topun başına geçen Burak Yılmaz, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 2-1

KADROLAR

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Necip, Vida, Adriano, Medel, Atiba, Lens, Ljajic, Quaresma, Burak Yılmaz

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Uğur, Filipovic, Opanasenko, Jevtovic, Volkan, Traore, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Mücahit

MAÇTAN NOTLAR:

KAGAWA YEDEKLER ARASINDA

Beşiktaş'ın Borussia Dortmund'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Japon futbolcu Shinji Kagawa bir maçlık aranın ardından kadroya döndü. Kayserispor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Kagawa, hafta içinde yapılan çalışmalara tam randımanlı olarak katılamadığı gerekçesiyle Atiker Konyaspor maçında 11'de tercih edilmedi. Japon futbolcu karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.

BEŞİKTAŞ'TA İKİ İSİM CEZA SINIRDA

Siyah beyazlı ekipte iki isim Atiker Konyaspor karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma ve Gary Medel, Atiker Konyaspor karşısında sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Vodafone Pak'ta oynanacak Göztepe karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

MEHMET ÖZDİLEK TRİBÜNDE

Beşiktaş - Atiker Konyaspor karşılaşmasını teknik direktör Mehmet Özdilek de tribünden takip etti. Hafta ortasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yollarını ayıran ve Şenol Güneş'in A Milli Takım'a gitmesinin ardından ismi Beşiktaş ile anılan Mehmet Özdilek, karşılaşmayı tribünden izledi.

KONYASPOR'UN OTOBÜSÜ KAZA YAPTI

Atiker Konyaspor kafilesini taşıyan otobüs, mücadele öncesi oyuncuları stadyuma bıraktıktan sonra kaza yaptı. Oyuncuları stada bıraktıktan sonra Vodafone Park'ta kendisine ayrılan bölüme park etmeye çalışan otobüs şoförü, geriye geldiği sırada duvara çarptı ve otobüste arka cam tamamen düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.