Hava Durumu

Beşizlerini doğurmak için Bursa’ya geldi!

Ağrı’da oturan ve beşiz bebek bekleyen Hatice Yılmaz, doğumundaki risk nedeniyle doktorların önerisi üzerine 2 ay önce Bursa'ya gelip akrabalarının yanına yerleşti. Hatice Yılmaz, bebeklerine bakması için eşine iş istedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşizlerini doğurmak için Bursa’ya geldi!
Ağrı'da oto elektrikçi Fatih Yılmaz, Hatice Yılmaz ile 8 yıl önce evlendikten sonra, 5 yıl boyunca çocukları olmadı. Daha sonra tedavi ile 3 yıl önce 'Ecrin' isimli kızları dünyya gelen Hatice Yıldız, ikinci kez anne olmak istedi. Hatice ve Fatih Yılmaz çifti ise, müjdeli haberi kısa süre sonra aldı. Doktorlar tarafından Ağrı'da yapılan kontrollerde Hatice Yılmaz'ın beşiz beklediği ortaya çıktı. Doktorlar beşiz bebeklerin doğumunun riskli olabileceğini belirterek Yılmaz çiftine, daha donanımlı bir hastanede doğumu yapmalarını önerdi. Yılmaz çifti bunun üzerine iki ay önce Bursa'daki akrabalarının yanına gelerek yerleşti. Riskli bir doğum olduğu için kontrollerinin Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam ettiğini belirten Hatice Yılmaz, 3'ü kız, 2'si erkek olan beşizlerini kucağına alacağı günü sabırssızlıkla beklidiğini söyledi. En büyük endişelerinin eşinin işsiz olması nedeniyle dünyaya gelecek bebeklerine bakmak olduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'Üç çocuk yapın' diyordu. Allah, bize beşiz verdi. Çocuklarımızı Bursa’da büyütmek istiyoruz. Eşime iş olanağı sağlanmasını istiyorum. Çocukların masrafı olacak, en az 2 ay kuvözde kalacaklar. Bize yardım etsinler, mutluluğumuzu desteklesinler."  

Hatice Yılmaz'ın yanına geldiği kardeşi Barış Deniz ise, "Ablam Bursa’ya geldi. İşyerini kapatıp Bursa'ya gelen eniştem birikmiş parasını burada tedaviye harcadı" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.