Hava Durumu

Beton mikseri yatak odasına girdi

Kağıthane'de bir beton mikseri park halindeyken kaymaya başladı. Önündeki iki araca çarptı ardından da bir evin duvarına çarparak durabildi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, 3 araçta ve evin duvarında maddi hasar meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2017 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2017 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beton mikseri yatak odasına girdi

Olay, Harmantepe Mahallesi Dere Sokakta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Sokak içerisindeki bir inşaata beton dökmek için gelen 34 NL 3512 Plakalı mikser sürcüsü, aracı sokak içerisine park etti. Kısa bir süre sonra Beton mikseri henüz belirlenemeyen bir nedenle yokuş aşağıya doğru kaymaya başladı.

Önce önünde park halinde bulunun iki araca çarpan mikser daha sonra evin demir parmaklıklarını yıkarak bir evin duvarına çarparak durabildi. Büyük bir gürültü duyan çevredeki mahalle sakinleri, sokak içerisine baktıklarında kamyonun evin duvarına çarptığını gördü. Kaza hemen polis ekiplerine bildirildi.

Kaza sırasında şans eseri kayan kamyonun önünde ve çevresinde kimsenin olmaması herhangi bir ölüm ve yaralanmaya neden olmadı. Kazada üç araçta maddi hasar oluşurken, bir evin duvarının bir bölümü de göçtü.

Evi hasar gören ev sahibi Kerem Koç, "Mikser ikinci sefer bu şekilde eve girişi. yaptırmazlarsa davacı olacağım. Allahtan ki annem evde yoktu. Evde olsaydı yaşlı kadın artık burada ne olurdu bilmiyorum. Annem normalde burada yatıyordu" diye konuştu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.