Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyaz'la aşk yaşadığı iddia edilen Hadise'den çarpıcı paylaşım

Beyazıt Öztürk ile aralarında aşk dedikodusu çıkan ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından Beyazıt Öztürk ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak kafaları karıştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2018 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2018 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beyaz'la aşk yaşadığı iddia edilen Hadise'den çarpıcı paylaşım

Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından aşk yaşadıkları iddia edilen Beyazıt Öztürk ile birlikte fotoğraflarını paylaştı.

"ÇOK YAKIŞIYORSUNUZ"

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan ünlü şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye programında çekilmiş Beyaz Öztürk fotoğrafıyla kafaları karıştırdı. Hadise'nin paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Hadise'nin paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi fotoğrafa, "Çok yakışıyorsunuz olur bence bu iş." yorumunu yaptı.

AŞK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

O Ses Türkiye'de jüri olan Hadise ve Beyaz'ın samimiyeti aşk dedikodularına yol açmıştı. Hadise, Beyazıt Öztürk ile hakkında çıkan aşk iddialarına da son noktayı koymuştu. Bir AVM'den çıkarken magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Hadise, Beyazıt Öztürk ile hakkında çıkan aşk iddialarıyla ilgili de şöyle konuşmuştu: "Yok hayır öyle bir şey yok arkadaşlar. Öyle bir şey olsa anlarsınız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.