Hava Durumu

Beykent Üniversitesi filede tarih yazdı!

Portekiz'de düzenlenen Avrupa Üniversiteler arası Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Beykent Üniversitesi namağlup şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2018 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2018 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beykent Üniversitesi filede tarih yazdı!

Grupta Portekiz, İtalya ve Norveç ekiplerini yendikten sonra çeyrek finalde Finlandiya, yarı finalde Sırbistan temsilcisini geçen Beykent, finalde Fransa'nın Toulouse Üniversitesi'ni mağlup etti ve altın madalyanın sahibi oldu. Temsilcimiz tüm maçlarını 3-0 kazandı.

Beykent Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Halil İbrahim Duru "Genç Milli Takım'da yer alan as oyuncularımız Adis ve Burak'dan yoksun olarak şampiyon olmayı başardık" dedi.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Portekiz'de düzenlenen Avrupa Üniversite Oyunları'nda voleybolda şampiyon olan Beykent Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı'nı yayımladığı mesajla tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Portekiz'de yapılan Avrupa Üniversite Oyunları'nda voleybolda şampiyon olan Beykent Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Dr. Mehmet Kasapoğlu, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Portekiz'in Coimbra kentinde düzenlenen Avrupa Üniversite Oyunları'nda şampiyon olan Beykent Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı'nı yürekten kutluyorum. Birbirinden güçlü rakiplerini yenerek namağlup şampiyon olan Beykent Üniversitesi Voleybol Erkek Takımı'na ülkemize yaşattığı büyük gururdan dolayı teşekkür ediyorum. Şampiyonlukta emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.