Hava Durumu

Beyzbol sopasıyla annesini öldürdü! İfadesi kan dondurdu

İstanbul Ümraniye'de başına sert bir cisimle vurulduğu belirtilen 45 yaşındaki Arzu Özkan evinde ölü bulundu. Beyzbol sopasıyla vurarak annesini öldürdüğü itiraf eden 17 yaşındaki T.Ö.'nün, "Annem kız arkadaşımla ilişkime onay vermeyince sinirlenerek vurdum" dediği öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2019 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2019 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beyzbol sopasıyla annesini öldürdü! İfadesi kan dondurdu

Olay sabah saatlerinde Esenevler Mahallesi Firuze Sokak 34 numarada Atalay apartmanında meydana geldi. Bir çocuk annesi Arzu Özkan (45) sabah saatlerinde eşini işe uğurladı. Bir süre sonra evden bağrışmalar duyan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, kadını kanlar içinde buldu.

Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri kadının öldüğünü belirledi. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarına boğuldu.

​Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenaze evden çıkarıldı. Arzu Özkan'ın erkek kardeşi uzun süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze daha sonra cenaze aracına konularak Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Olay sırasında talihsiz kadının 17 yaşındaki oğlu T.Ö'nün evde olduğu öğrenildi.

Eşi Serdar ve oğlu T.Ö fadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Serdar Özkan basın mensuplarının "Hırsızlık olayı olabilir mi?" sorusuna "Olay nasıl oldu hiç bilgim yok, oğlum evdeydi görgü tanığı sadece" diye konuştu.

Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları ilk incelemelerde Özkan'ın, sert bir cisimle başına vurularak öldürüldüğünü tespit etti.

Baba ve oğlu ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. T.Ö'nün Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde, annesi Arzu Özkan'ı beyzbol sopasıyla vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Maktulün oğlu, "Annem beni 07.00'de okula gitmeden önce kahvaltı yapmam için kaldırdı. Bu sırada kız arkadaşım yüzünden annemle tartıştık. Evdeki sopayla başına bir kez vurdum. Annem yere düşünce de korkup sopayı sakladım ve durumu polise bildirdim." dedi.

Polis ekipleri, evde yaptığı aramada, olayda kullanılan sopa ile doku parçaları bulaşmış şüpheliye ait kanlı pantolon buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.