Hava Durumu

BGC ödüllerine Sönmez Medya damgası

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen "Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması" sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2013 09:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2013 09:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BGC ödüllerine Sönmez Medya damgası

Bu yıl 24 dalda 86 aday toplam 136 eserle yarışmaya katıldı. Eserleri değerlendirmek için Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nin Basın Kültür Sarayı'ndaki merkezinde toplanan jüri, yaklaşık 3 saat süren toplantıda eserleri tek tek puanlandırdı. Toplam puanın oy sayısına bölünmesiyle bulunan ortalama puanlar yarışmanın sonucunu belirledi. Değerlendirme sonucu 18 esere başarı 21 esere de mansiyon ödülü verilmesi kararlaştırıldı.

FARK YARATANLAR

Bekir Uğur Gür 'Hücre Tipi Eğitim' haberiyle Gazete Haber dalında 'başarı', Özgür Acer, 'Emniyet Dışarı Duman İçeri!' haberiyle Gazete Magazin Haberi dalında 'mansiyon', Rabia Deniz 'Gazete Ekonomi Haberi' dalında 'Anahtar Erdoğan'a haberiyle başarı, Belediyelere Emlak Şoku haberiyle de mansiyon ödülüne layık görüldü.

Dinçer Aydın Genel Köşe Yazısı dalında 'Dokuz Can, Bir Müslüm ve ... Göç Gerçeği' yazısıyla mansiyon, Kadir Güzel Ekonomi Köşe Yazısı dalında Milletvekilleri de Fiat'a Binsin' yazsıyla başarı ödülü kazanırken, Tolgay Ataokay '16 Kaptanın Hakkı' yazısıyla Spor Köşe Yazısı dalında başarı ödülünün sahibi oldu.  Mesut Çaktı spor mizanpaj dalında  başarı ödülünü alırken, Süha Gürsoy da Markaj/ Taraftar Özel ile mansiyon almaya hak kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.