Hava Durumu

Big Boy ringe çıkıyor

İstanbul Wolkwagen Spor Salonu'nda düzenlenecek olan Amerikan güreşi şovu büyük heyecana sahne olacak. AS Tv'de yayınlanan Spor Özel Programı'na katılan yapımcı ve dövüş sporları spikeri Bilgehan Demir organizasyon hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2018 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2018 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Big Boy ringe çıkıyor

HABER I İrem Özyılmaz I

EV SAHİBİ İSTANBUL

Dünya genelinde izlenme rekorları kıran Amerikan güreş şovu heyecanı İstanbul'a taşınıyor. 31 Mart Cumartesi günü İstanbul Wolkwagen Spor Salonu'nda düzenlenecek Turkish Power Wrestling/ İstanbul Şovu'nda tam anlamıyla görsel şölen yaşanacak. AS TV'de yayılanan Spor Özel Programı'na katılan yapımcı ve dövüş sporları spikeri Bilgehan Demir organizasyon hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sadece Türkiye için değil dünya açısından çok önemli bir organizasyon olacağını söyleyen Demir, "Herkesin gözü kulağı İstanbul'da olacak. Wolkwagen Arena gibi çok büyük bir salonda önemli bir organizasyon yapıyoruz" dedi.

BURSA DESTEK OLMALI

Daha önce birçok müsabakada başarılı sonuçlar alan Bursalı Big Boy bu organizasyonunda ilgi odağı olacak. En çok heyecan verecek karşılaşmanın Big Boy ile Demolition Davies'in yapacağı maç olacağını söyleyen Bilgehan Demir, "Bursa halkının Big Boy'un arkasında olması çok önemli. Big Boy daha önce yaptığı karşılaşmalarda büyük beğeni topladı. Bu karşılaşmada tam kendi fiziğine göre bir rakiple karşılaşacak. Umarım bu karşılaşmayı da Big Boy kazanır ama işi oldukça zor ve Big Boy'a moral vermemiz gerekiyor. Programın en önemli özelliği Türk sporcular yabancı sporcular karşılaşacak. Mücadelelerde diskalifiye olmayacak ve organizasyonda merdiven, masa, sandalye kullanılacak" diye konuştu.

HEDİYELER DAĞITILACAK

"Bu organizasyonlardan çok daha farklı olacak. Sahne düzenini, ışık ses düzenini dünyanın en iyi firmaları yapacak. diğer düzenlediğimiz organizasyonlardan 10 kat daha profesyonel olacak. Tam anlamıyla görsel bir şölen yaşanacak. Programın sonunda, kura çekimiyle şanslı seyircilere çeşitli hediyeler dağıtılacak"

SÜPER STARLAR KATILACAK

"En önemli farkı daha büyük güreşçiler dünya çapında isim yapmış süper starlar katılacak. Her seferinde organizasyonu büyütüp dünya çapında organizasyonlar düzenlemek istiyoruz. Herhangi bir televizyonda yayınlanmayacak olan şöleni sadece salona gelenler izleyebilecek. Şimdiye kadar biletlerin büyük bir kısmı satılmış durumda. Çok büyük çekişme yaşanacak"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.