Hava Durumu

Bilardo salonunda kanlı kavga!

Fatih'te Cezayirliler'in mesken tuttuğu bilardo salonuna Suriyeliler'in sık sık gelmesi üzerine iki grup arasında başlayan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Bu kavgalarda bir Cezayirli ölürken, bir Cezayirli ile bir Suriyeli de ağır yaralandı. Polis, bıçaklama olayına karışan 4 Suriyeli'yi gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2019 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2019 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bilardo salonunda kanlı kavga!

Polis kayıtlarına göre, Cezayirli Hıçham Zuozat (26) ve arkadaşı Facıl Sadouk Bouzanne'in de (28) arasında bulunduğu Cezayirli grup, Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde bir bilardo salonunu mesken tuttu. Son zamanlarda Suriyeli bir grupta bilardo salonuna gelerek vakit geçirmeye başladı. Cezayirli grubun bu durumdan rahatsız olması üzerine iki grup arasında zaman zaman tartışma yaşanmaya başladı. İlk olayda Cezayirli Facıl Sadouk Bouzanne, Suriyeli Ömer Ramadan'ı (19) bıçakla yaraladı.

5 Mart 2019 günü iki grup tekrar karşı karşıya geldi. Suriyeli Basıl El Hüseyin (25), Ömer Ramadan (19), Musa R. (23) ve Ali Kessar, Cezayirli iki kişiye saldırdı. Bıçaklı kavgada, Hıçham Zuozat ve Facıl Sadouk Bouzanne aldıkları bıçak darbeleriyle yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaralı Cezayirlileri hastaneye götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Hıçham Zuozat hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde kimliği belirlenen Suriyelileri yakalamak için takip başlatıldı. Basıl El Hüseyin, Ömer Ramadan, Musa R. ve Ali Kessar gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorgulamaların ardından bıçağı kullandığı belirlenen Basıl El Hüseyin ile birlikte Ömer Ramadan ve Ali Kessar tutuklanırken, Musa R. ise serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.