Hava Durumu

Bilecik'te emniyet imamlarına darbe!

Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görevliyken FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edilen ve ‘Bilecik emniyet imamı’ olduğu iddia edilen öğretmenler gözaltına alındı. Bursa'da olduğu öğrenilen öğretmenin ise cezaevinde olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2016 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2016 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bilecik'te emniyet imamlarına darbe!
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tarafından sabaha karşı yapılan operasyonlarda, Bilecik’te öğretmenlik yaparken FETÖ soruşturması kapsamında ihraç edilen ve baş imam olduğu öne sürülen S. B. Osmaniye’de, R.Ü. Bilecik merkezde, E. A. ise İstanbul’da gözaltına alındı. 4. imam olduğu iddia edilen H.S. adlı öğretmenin ise daha önceden Bursa’da tutuklandığı öğrenildi.

Gözaltına alınan öğretmenlerin Bilecik Emniyetinde FETÖ soruşturmasında tutuklanan ve ihraç edilen polislere imamlık yaptığı öne sürüldü. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.