Hava Durumu

Bilim şenliğine bir destek de HAVELSAN'dan

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi (BTM) yöneticileri, THY 6. Bursa Bilim Şenliğinin tanıtımı için Türk Silahlı Kuvvetlerinin yazılım mühendisliği alanındaki dev kuruluşu HAVELSAN'I ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bilim şenliğine bir destek de HAVELSAN'dan

HAVELSAN operasyonlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Savaş Yanık'a nezaket ziyaretinde bulunan BTM Genel Koordinatörü Rıfat Bakan Bakan, isim sponsorluğunu Türk Hava Yollarının üstlendiği THY 6. Bursa Bilim Şenliği hakkında bilgi verdi. Bakan, her geçen yıl daha da büyüyen Bursa Bilim Şenliğinin bu yıl da THY isim sponsorluğunda 4-5-6-7 Mayıs tarihinde BUTTİM fuar alanında gerçekleşeceğini söyledi. Bakan, 5 farklı kategoride topla 102 bin lira para ödüllü proje yarışmasının konusunun enerji verimliliği olduğunun altını çizdi.

Bahar aylarında önlerinde oldukça yoğun bir takvim bulunduğunu ifade eden Savaş Yanık, buna rağmen THY 6. Bursa Bilim Şenliğinde olmayı hedeflediklerini kaydetti. Gençlerin meslek seçimine doğru yönlendirilmediğini ifade eden Yanık, "Gençlerin yeteneklerini keşfetmekte geç kalıyoruz. Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi bu anlamda örnek teşkil ediyor. Gençlerin iş hayatına ve topluma kazandırılmasındaki öncelik onların özgüveni artırmak, onların komplekslerini yenmelerini sağlamak olmalı" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.