Hava Durumu

Binali Yıldırım "Gün 81 milyonun kazandığı gündür"

Başbakan Binali Yıldırım konuşma yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2018 02:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2018 02:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Binali Yıldırım "Gün 81 milyonun kazandığı gündür"

Başbakan Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Aziz milletim ay yıldızlı bayrak gölgesinde 81 şehrimiz 81 milyon milletimiz, hepimizden tüm ülkemizden Allah razı olsun. Sözlerimin hemen başında aziz milletimizin mukaddes şehitlerini şükranla anıyorum. Kahraman Mehmetçik'i alnından öpüyor başarılar diliyorum. Ülkemizin pırıl pırıl gençlerini memleketimizin yüz akı kadınlarımızı selamlıyorum. Mübarek Ramazanayında meydanları hınca hınç dolduran bütün milletimize teşekkür ediyorum.

Türkiye'nin her rengini her sesini her köşesini selamlıyorum. Bugün bayram günüdür değerli kardeşlerim. Bugün Türkiye'nin günüdür. Gün 81 milyonun kazandığı kaybedeni olmayan bir gündür. 24 Haziran seçimleri demokrasi tarihimizin en önemli dönüm noktaıs olmuştur.

Bugün yeni bir gündür. Geçmiş geçmişte kaldı. Yeni günde yeni şeyler söylemek lazım diyorum. Türkiye sevdalısı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistemin cumhurbaşkanıdır.

Şimdi farklılıklarımızla birlikte yeniden kaynaşmak için bir de beraber olmak için hazırız, bu aşkla bu şevkle geleceğe kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Zaman kucaklaşma zamanıdır. Türkiye'ye yakışan demokratik olgunlukla bu seçimi başarıyla tamamladık. Bu zafer sizindir, bu zafer aziz milletindir. Türkiye'yi durdurmak isteyenler dize getirmek isteyenler dize gelmiştir, millet kazanmıştır. Bir kez daha Türkiye kazandı.

Bu seçimin kaybedeni yoktur siyasi rekabet bizim için yenme yenilme anlamına gelmez. Herkes bütün vatandaşlarımız emin olmalıdır ki Türkiye daha güçlğü demokrasisiyle daha sağlam temellere oturmuş bir Türkiye olarak yoluna devam edecektir. Seçimlere bu kadar yüksek katılım olması vatandaşımızın Türkiye'nin geleceğine onan inancını en güzel şekilde göstermiştir. Bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun her bir vatandaşımızın cumhurbaşkanı, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Değerli yol arkadaşlarım vakit Türkiye vaktidir. Vakit Türkiye'yi şaha kaldırma vaktidir. Vakit; kalkınma, istikrar, 2023 hedeflerini 2053 vizyonunu 2071 vizyonunu yakalamama vaktidir.

Milletimiz AK Parti'yi zafere cumhur ititfakını ise birinciliğe taşımıştır. Türkiye'nin güven ve istikrarı yolunda tek bir kararı milletimiz vermiştir. 24 Haziran tek kelimeyle Haziran ayı içerisinde Ramazan bayramından sonraki ikinci bayram olmuştur. Bayramınız mübarek olsun. Dünyada bizi izleyen herkes bu seçimin başarısını şeffaf, demokratik yarışmayı kendi ülkeleri için örnek almalıdır. Çünkü Türkiye katılım oranı, demokratik olgunluğu ve saydamlıkla 13.seçimi de alnının akıyla başarmıştır. Milletin iradesinin sonucuna gölge düşürmek isteyen hiçbir girişimi aziz milletimiz hoş karşılamayacaktır.

Mutlaka AK Parti olarak cumhurbaşkanımızın liderliğinde 16 yıldır olduğu gibi bundan sonra da insanımızın, huzuru, güveni, refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi Türkiye için cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenme günüdür.

Değerli kardeşlerim seçimin gariyresmi sonuçları açıklanmıştır. Şimdi artık kolkola girerek geleceğe birlikte yürüyeceğiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.