Hava Durumu

BİNTED çalışanlarına ilk yardım eğitimi

Türk Kızılay Derneği Bursa Şubesi İlkyardım Eğitim Merkezi'nde görev yapan eğitmenler tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi BİNTED çalışanlarına Sertifikalı Temel İlkyardım Eğitimi verildi. Eğitimlere katılan personelden başarılı olanlar, ilk yardım sertifikası almaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BİNTED çalışanlarına ilk yardım eğitimi
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen ve 2 gün süren Temel İlkyardım Eğitimi'ne BİNTED çalışanları katıldı. Türk Kızılay Derneği Bursa Şubesi tarafından verilen eğitimlerde belediye personeline, genel ilkyardım bilgileri, temel yaşam desteği, yaşam belirtileri, solunum yolu tıkanıklığı, göğüs ağrısı, kanamalar, şeker koması, kırık, çıkık, burkulmalar, zehirlenmeler, hasta ve yaralı taşıma gibi konularda yapılması ve yapılmaması gerekenler anlatıldı. 

Eğitim boyunca pratik bilgilerin yanı sıra cansız mankenler üzerinde uygulamaların da yaptırılması, personelin derse etkin katılımını sağlarken, eğitimin sonunda yazılı ve uygulamalı sınavda başarı gösteren personele Sağlık Bakanlığından onaylı sertifika verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.