Hava Durumu

Bir aile dehşeti daha! Eşini öldürüp bıçağı kalbine sapladı

Bolu'da Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) bölüm sekreteri olan olan 39 yaşındaki Özgür Y., boşanma aşamasında olduğu eşi 35 yaşındaki Gonca Y.'ı bıçaklayarak öldürüp, aynı bıçağı kalbine saplayarak yaşamına son verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2017 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2017 18:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir aile dehşeti daha! Eşini öldürüp bıçağı kalbine sapladı

Olay, Kalıcı Konutlar Yaşamkent Mahallesi'nde meydana geldi. 2 çocuk sahibi Gonca ve Özgür Y. çifti, geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar verip, evlerini ayırdı.

AİBÜ Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Sekreteri olan Özgür Y., dün Aile Mahkemesi'ndeki boşanma duruşmasının ardından bugün konuşmak için Gonca Y.'ın evine gitti. Burada çift arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Özgür Y., eşi Gonca'yı bıçakladıktan sonra, aynı bıçağı kalbine sapladı.

Gonca Y., ağır yaralı halde telefonla akrabasını arayarak eşinin kendisini bıçakladığını söyledi. Akrabasının ihbarı üzerine olay yerine polisve sağlık ekipleri sevk edildi. Birinci kattaki eve mutfak balkonundan giren polisler kapıyı açtı. İçeri giren sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde, Gonca ve Özgür Y'nin çiftinin öldüğü belirlendi.

Vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olan Gonca Y. ile Özgür Y.'nin cesetleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nin morguna kaldırıldı. 15 yaşında bir kız ve 1.5 yaşında bir erkek çocukları olan çiftin uzun süredir ayrı yaşadıkları belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.