Hava Durumu

Bir anda gökyüzünde belirdi! Herkes paniğe kapıldı

SpaceX'in önceki gün fırlattığı Falcon 9 roketi, ABD'de paniğe yol açtı. Fırlatmadan haberi olmayan Kaliforniyalılar sosyal medyada binlerce UFO paylaşımı yaptı

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2017 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2017 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir anda gökyüzünde belirdi! Herkes paniğe kapıldı

ABD'li girişimci Elon Musk'ın uzay çalışmaları yürüten şirketi SpaceX, önceki gün Falcon 9 roketini uzaya fırlattı. Kaliforniya'daki Vandernberg Hava Üssü'nden gökyüzüne fırlatılan roket, Los Angeles semalarında uzaya tırmanırken bölgede yaşayanların kameralarına takıldı.

UFO SANDILAR

Fırlatmadan habersiz çok sayıda kişinin, ışığın bir roketten geldiğini fark etmeden önce UFO, film çekimi veya Kuzey Kore'den gelen bir füze olduğunu düşündüğü ortaya çıktı. Bu kişilerin paylaşımları Twitter'da da panik yaşanmasına neden oldu. Bununla birlikte yerel televizyon kanalları, roketin fırlatıldığını gören ve durumdan haberdar olmayan en az 130 kişinin acil durum hattı olan 911'i aradığını açıkladı. Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran görüntüler üzerine Elon Musk Twitter hesabından, "Kuzey Kore yapımı Nükleer UFO" yazarak durumla dalga geçti. SpaceX firması, 2017'de 18. roket fırlatışını gerçekleştirmiş oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.