Hava Durumu

Bir çocuk annesi kadın vahşice öldürüldü

İzmir'de otoyol kenarındaki ormanlık alanda, boğazı bıçakla kesilip başı taşla ezilerek öldürülmüş bir kadının cesedi bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2013 22:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2013 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir çocuk annesi kadın vahşice öldürüldü

İzmir'in Buca İlçesi'nde otoyol kenarındaki ormanlık alanda, boğazı bıçakla kesilip başı taşla ezilerek öldürülmüş, 25-30 yaşlarında kadının cesedi bulundu.

BOĞAZI KESİLMİŞ

Bugün saat 10.30 sıralarında İzmir-Aydın otoyolu Buca kavşağı yakınlarındaki ormanlık alanda, bir kadının otomobilden atıldığını gören adı açıklanmayan kamyon şoförü, jandarmaya ihbarda bulundu. Verilen bilgiye göre bölgede araştırma yapan jandarma ekipleri, 25-30 yaşlarında kadın cesedi buldu. Üzerinden kimlik çıkmayan kadının, başka bir yerde boğazının kesildiği ve başının da taşla ezilerek öldürüldüğü belirlendi.

KATİLLERİNE KARŞI KOYMUŞ

Olay sırasında kadının katil ya da katillerine karşı koyarken bir parmağının kırıldığı saptandı. Ayrıca karnında daha önce doğum yaptığına yönelik ameliyat izi de bulunan kadının cesedi, nöbetci savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu arada, kadının atıldığı 20 plakalı otomobilin Denizli'den kiralandığı belirlendi. Otomobili kiralayan H.C., şüpheli olarak aranmaya başlandı.

KİMLİĞİ KOLYEDEN BELİRLENDİ

İzmir'de başı ezilip bıçakla öldürüldükten sonra Buca ilçesindeki otoyol kenarına atılan kadının Sibel Özkişi olduğu belirlendi. Ceset üzerindeki incelemeler sırasında boynunda 'Sibel' yazılı kanlı kolye fark edildi. Araştırmalarını bu yöne kaydıran jandarma, olayın şüphelisi olarak aranan ve Denizli'de kargo firmasında çalışan H.C.'nin de bir süre birlikte yaşadığı Sibel isimli bir sevgilisinin olduğu saptandı. 36 yaşında bir çocuk annesi Özkişi'nin daha önce Denizli'de yaşadığı ancak bir yıl önce İzmir'e taşındığı öğrenildi. Özkişi'nin şüpheli olarak aranan H.C. ile sevgili olduğu, zaman zaman aynı evi paylaştıkları, yaklaşık iki ay önce de şiddet gördüğü için aynı kişiden Karabağlar Karakolu'na giderek şikayetçi olduğu belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.