Hava Durumu

Bir deprem haberi daha!

Türkiye'den deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün son depremler listesine Çanakkale ardından Antalya da eklendi. İşte Antalya'daki depremin detayları!

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir deprem haberi daha!

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün son depremler listesine göre saat 17:12'de Antalya Akseki'de 3.8 şiddetinde deprem oldu. Depremlerin merkez üsleri ise Yarpuz- Akseki ilçeleri olarak kayıtlara geçti.

13 NİSAN'DAN BERİ DEVAM EDİYOR

Antalya'nın Akseki ilçesinde 13 Nisan Cuma günü akşam saatlerinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından yarım saat içerisinde 2.1 ve 2 şiddetinde iki artçı sarsıntı kaydedildi.Yerin 12.82 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, çevre ilçelerden de hissedildi.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.