Hava Durumu

Bir dönem 'Bursaspor'da' forma giyen İbrahim Öztürk'ten flaş açıklamalar

Şu an Altay'da forma giyen İbrahim Öztürk, "Biz şampiyon olduğumuzda Başkanımız İbrahim Yazıcı borçlar temizlendi demişti. Kısa bir süre sonra bu durumlara gelmek gerçekten bana üzüntü veriyor. Yazıcı dönemi sonrası yapılan hataların bedelini şimdiki yönetim çekiyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2018 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2018 08:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir dönem 'Bursaspor'da'  forma giyen İbrahim Öztürk'ten flaş açıklamalar

HABER I Süha GÜRSOY - Tolga ÖZTAŞ I

Bursaspor'un Antalya Belek'te gerçekleştirdiği kampı devam ederken, eski dost İbrahim Öztürk'e rastladık. 2008-2014 yılları arasında yaklaşık 6 yıl Yeşil Beyazlı formayı terleten 36 yaşındaki stoper şu an TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Altay'da forma giyiyor.

Bursaspor'a da gelmeden önce Altay'da oynayan İbrahim Öztürk Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalarda bulundu. İlk olarak Bursa'daki günlerinden bahseden İbrahim, "Uzun yıllar Bursaspor forması giydim ve emek verdim. Birçok kişinin hayal dahi edemeyeceği şeyler yaşadık, başardık. Güzel dönemlerimiz geçti. Tabii futbolda ayrılıklar olabiliyor ama daha farklı şekilde olabilirdi. Farklı bir düşünce yapısıyla yaklaşılabilirdi ancak kısmet değilmiş. Üzüldüğüm zamanlar oldu ama beklediğim gibi bir ayrılık olmadı. Kısmet değilmiş bunları da yaşamak varmış.

Profesyonel futbolcuyuz, nerede görev verilirse ihtiyaç olursa orada forma giyiyoruz o yüzden ben de yoluma devam ettim" diye konuştu.

HER ZAMAN TAKİPTEYİM

"Ben ne kadar ayrılsam da Bursaspor'u her zaman takip ediyorum. Bursaspor'un her sezon ilk 5'e oynaması ve Avrupa'ya gitmesi lazım. Çünkü şu an yönetim olarak kadro olarak ve camia olarak bunu hak ediyor. Ancak bugün böyle bir durum olmaması işte mali durum sebebiyle. Aslında tüm takımlarda sorunlar var. Mesela haberlere bakıyorum üzülerek takip ediyorum. Süper Lig kulüplerinin açıklanan borçları inanılmaz bir seviyede. Bir de göndermek isterken de para ödeyip gönderiyorsunuz. Bu eskiden böyle değildi son dönemde çıktı."

PAUL LE GUEN'İN ÖNÜ AÇIK

Bursaspor'un teknik direktörü Paul Le Guen'den de övgüyle bahseden İbrahim Öztürk, "Gerçekten Le Guen çok kaliteli bir isim. Onun kariyerini ve ismini tartışmaya hiç gerek yok. Zaten elindeki kadroya baktığımız zaman şu an maksimum seviyede verim aldığını görüyoruz. Yani takımın sistemini değiştirdi, farklı oyuncuları farklı yerlerde denedi. Belki biraz daha önünü açabilsek çok daha iyi duruma getirebilir. Eğer elindeki oyuncuları daha kaliteli ve imkanlarını daha da artırırsak ben önünün açık olduğunu ve Bursaspor'u yukarılara taşıyacağını düşünüyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.