Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir kişi denize düştü... Ekipler alarmda!

Kadıköy Moda sahilinde bir vatandaşın henüz bilinmeyen bir şekilde denize düştüğü bilgisini alan ekipler harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2017 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir kişi denize düştü... Ekipler alarmda!

Olay, saat 17.00 sıralarında Kadıköy Moda Sahili'nde meydana geldi. İddiaya göre, kayalıkta oturan bir kişi, elinden düşürdüğü birasını alırken denize düştü. Çevredekiler, denize düşen kişiyi kayalıklara çıkardı. Bir süre sonra aynı kişi, bu sefer kayalıkların yanında bira dolu poşetini düşürdü ve almak isterken dengesini kaybederek yine denize düştü.

Çevredekiler, denize girip kurtarmak istedi fakat denize düşen adam gözden kayboldu. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polisler, olay yerine deniz polisi istedi. Gelen deniz polisine bağlı balık adamlar, denize girip arama yaptı. Yapılan arama sonucu, balık adamlar denize düşen adama ulaştı. Polisler, denizden çıkarılan adama bir süre kalp masajı yaptı. Yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yapılan incelemede, üzerinden kimlik çıkmayan cesedin kimliği henüz belirlenemedi. Yapılan incelmenin ardından ceset, Haydar Paşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan, deniz polisinin kurtarma çalışmalarını, sahildeki taşların üzerinden çok sayıda kişi izledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.