Hava Durumu

'Bir şey ısırdı' dedi sonra...

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, denizde kendisini bir şeyin ısırdığını söyledikten sonra fenalaşan ortaokul öğrencisi 15 yaşındaki Mustafa Efe Ergen, kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Ergen'in yarınki karne ve mezuniyet töreni öncesinde yaşamını yitirmesi okul arkadaşları, öğretmenleri ve yakınlarını yasa boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 22:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 22:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Bir şey ısırdı' dedi sonra...
Kuşadası Nermin Metin Akar Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Mustafa Efe Ergen, dün öğleden sonra arkadaşlarıyla Kuştur Plajı'na giderek, denize girdi. Bir süre sonra Ergen, arkadaşlarına kendisini bir şeyin ısırdığını söyledi. Bunun üzerine arkadaşlarının sudan çıkardığı Ergen, "Başım dönüyor" diyerek, fenalaşıp, yere yığıldı. 

\"\"

Arkadaşları ve çevredekiler, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından Ergen'e ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ergen, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ergen'in cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Yarın, karnesini alıp, mezuniyet sevinci yaşamayı bekleyen Mustafa Efe Ergen'in ani ölümü, okul arkadaşları, öğretmenleri ve yakınlarını yasa boğdu. Küçük yaştan itibaren babasından boşanan annesiyle yaşadığı öğrenilen Ergen'in cenazesinin, bugün Bağarası Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

\"\"

TOPRAĞA VERİLDİ 

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, denizde kendisini bir şeyin ısırdığını söyledikten bir süre sonra fenalaşarak yaşamını yitiren ortaokul öğrencisi 15 yaşındaki Mustafa Efe Ergen'in cenazesi hastane morgundan alınarak, dedesinin yaşadığı Bağarası Mahallesi'ne götürüldü. Helallik alınması sırasında anne Emel Batmaz, acıya daha fazla dayanamayarak bayıldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Batmaz, hastaneye kaldırdı.

\"\"

Buradaki Hürriyet Camii'nde öğleyin kılınan namazdan sonra Mustafa Efe Ergen'in cenazesi Kuşadası'ndaki Yeni Mezarlığa getirildi. burada cenazeyi arkadaşları ve öğretmenleri gözyaşları içinde karşıladı. Cenaze aracından indirilmeden Efe'nin tabutuna mezuniyet cüppesi örtüldü, kepi konuldu. Mustafa Efe Ergen, dualarla toprağa verildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.